Wednesday, August 5, 2009

KISAS:ASP UNESCO

Assalamualaikum wbt...

Dah lama saya tak buka Facebook, dan baru2 ni apabila buka banyaklah aktiviti 'tag' gambar berlaku. Salah satu gambar yang saya sangat terharu dan terkenangkan Kisas adalah gambar di atas, kepunyaan Siti Sarah Shukor. Saya ambil gambar kat atas dari awak ye Sarah(^_^)!

Gambar di atas adalah Persatuan ASP UNESCO. (ASP, A=saya dah lupa ape, S=School, P=Project), UNESCO mesti semua dah tahu kan?

Cikgu Pembimbing yang comel kat tengah2 tu adalah Cikgu Suraya Hani dan satu2nya KP(Ketua Pelajar), yang bajunya warna biru itu adalah Sarah Shukor. Di Kisas pengawas di panggil KP.

Pelajar putra di sebelah cikgu adalah presiden dan Sarah adalah vice. Sebelah Sarah tu adalah saya, setiausaha persatuan(^_^)! hehe.

Dalam gambar kat atas dah ada beberapa orang yang dah walimah, tak silap ada sorang pelajar puteri dah ada anak(^_^)! Tahniah2!

1)Di kisas pelajar lelaki dipanggil pelajar putera dan perempuan pelajar puteri..cam anak2 raja, rasa spesial!

2)Cepatkan masa terbang?

3)Saya tak berapa ingat semua nama di atas, jadi untuk keadilan bersama saya tak tulis ye?hehe. sape2 yang ingat sila tulis.(^_^)!

4)Rindu kawan2 kisas, tadi tgk gambar2 diorang.

5)kenapakah?(^_^)!

4 comments:

syuhadah dzarawi said...

kat kisas saya join pbsm=persatuan berehat sepanjang masa=)~~! ngeee...

Iman Aisyah said...

iskhh awk ni!!~~hehe

dulu2 kat kisas zaman kanak2 ribena sungguh!..

katne skng ni?nnt raya jemputlaa dtg umah k?boleh jumpa nabila and cikgu2 awk..salam ramadhan!~

Sarah Shukor said...

Salam Tasha!

Ya Rabbi. Tak sangka awak tepek gambar ni ye Tasha =p Ni zaman paling best saya rasa waktu berpersatuan di sekolah dulu2. Maybe sebab ASP UNESCO sangat happening kot ;) Dan zaman ni la saya asyik duk gaduh je dengan Haikal dan Nizam. Haha. Nasib baik la ada Yusry dan Afif Drani. Boleh la diharap jugak sebab diorang bersua tu rajin. hehe.

Semoga sehat selalu ye Tasha. Moga dapat jumpa lagi 1 hari nanti k =)

Iman Aisyah said...

Salam cik Siti Sarah a.k.a Dr Sarah..!

hehe=)
saya pon sgt suka ASP UNESCO..dgn ASP UNESCO kita boleh pegi jalan2 byk sekolah org..ingat tak time pegi sekolah SAS?
hehe=)diorg cm pelik tgk ada perempuan pegi sekolah diorg..hehe..

saya naib S/U je dulu..Yusry dgn Afif rajin ke..?kembang diorg bace ni..
apa2 pun the memory there is soo sweet..
Semoga sihat selalu juga!..dan sama2 kita jadi doc yg best!
InsyaAllah ada rezeki kita jumpa..nak juga pegi temerloh makan nasik minyak ngn air sirap=)