Monday, June 21, 2010

UPDATE and HOLIDAY

Assalamualaikum wbt dan salam ceria semua:)

Sudah masuk minggu ke 3 saya di rumah di kampung halaman tercinta.

Sudah lama tak update blog. Rasa tak serajin di bandung nak update blog kalau dah berada di rumah.

Alhamdulillah saya sihat dan keluarga juga semua sihat ^_^

Aktiviti meng'update' blog akan diteruskan lagi apabila cuti telah selesai.

Ok. Till then have a very pleasant day and happy day ahead!

Dont forget to smile and always be in gratitude.

Salam rejab juga dari saya!


6 comments:

sinar_islami said...

Salam akak..
hehe..update jga..
takpe..manfaatkan masa di Malaysia..
pasni update semua cerita utk tatapan kami ya.. (^_^)

pali said...

salam,

aku pun rasa akan mengalami simptom yang sama.

kembali kepada tanahair, tempat orang memberi peringatan.

mungkin tidak menulis lagi.

:D

ainko said...

wahh..besnye die bercuti..dah abes cuti ke belum

Iman Aisyah said...

sinar_islami:

salam sha=)masa kat msia kena manfaat betul2.hehe.insyaAllah=)

Iman Aisyah said...

pali:

di malaysia tercinta kita banyak mendapat peringatan secara live.
ada peluang teruskan menulis:D

Iman Aisyah said...

ainko:

hehe.dah abes cuti dah sekarang ni ain=)dah selamat sampai bandung dah.sorry baru reply.