Friday, July 27, 2012

Masih Ada

Salam,

Lama tak menulis di sini. Saya masih ada. Nak mula menulis pun rasa janggal.

Sibuk ke? Entahlah sejak masuk medical. Medical disalahkan :D

Alhamdulillah harini masuk hari ke - 7 kita semua menjalani ibadah puasa. Banyak perkara pertama kali saya buat tahun ni, terutamanya pertama kali berpuasa bersama suami tercinta:)

Nota:

  1. Pregnancy : 20 weeks. Alhamdulillah. Doakan saya dan baby sihat dan kuat berpuasa dan bekerja!
  2. 19.8.2012 : End of medical posting. Doakan saya banyak-banyak jugak supaya lulus pada masa yang ditetapkan. Amin!
  3. Kita sambung lain kali lagi ye, banyak perkara nak cerita masa di medical ni.



5 comments:

Fz27 said...

semoga berjaya dalam menjalani ibadah puasa. semoga dapat anak yang soleh serta solehah..

Anonymous said...

assalamualaikum. :)
nk tnye kan. dekat hrpz dah start syif system ke belom ye?

adaibrahim said...

Kak tasha sayang,
it;s really good to hear some news from you..may ALLAH grant your newlife with happiness & barakah always~really miss u (",)

LaLaLOLa said...

Salam ziarah. Have a blessed days ahead with ur womb lil tenant :)

Daeng on duty said...

Salam, kalau nak cuci-cuci mata jemputla jenguk-jenguk blog saya ada long sleeve maxidress & jubah cotton denim yang stylish leh pakai g pejabat, kuliah, atau jalan2 saje.

-->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

Tq ye:)