Sunday, October 18, 2009

Membalas Komen

Assalamualaikum wbt...

Saya minta maaf teman2 kerana lambat reply komen2 di shoutbox..Sudah lama saya baca tapi tinggal baca saja. Memang niat nak balas banyak2..(^_^)

Kepada yang ucapkan Salam Ramadhan..sudah habis Ramadhan nampak gayanya..

Masih tak terlambat saya nak ucapkan Salam Eid Mubarak. Maaf Zahir dan Batin..!

ain salam ramadan
Iman Aisyah:salam ramadhan=)

aimisolehah_7 salam tasha, sehat?
Iman Aisyah:salam aimi..alhamdulillah sihat..kita dah jumpa pon kat sini kan..

Maisarah Shukri Salam. Kak Tasha, im home too. :) Do contact me sis, 017 3552769
Iman Aisyah:salam kakSarah..dah balik ke belum ni?dah contact dah..=)

katasisi salam ziarah.kisas, kenangan...kenangan...
Iman Aisyah:salam..Kisas,ki..kenangan yang paling manis.

SS aslmkum..slemat hari raya maaf zahir batin..emm..bile la dpt bju batik nk pakai raye.hehehe +)
Iman Aisyah:waalaikumsalam..selamat hari raya maaf zahir batin..baju batik?dah lepas raya dah..kalo beli, tahun depanla kena bagi..InsyaAllah nanti akan dibeli,ada rezeki dptlah..

Abu Ridhwan Salam ziarah..
Iman Aisyah:Salam ziarah..

pali salam, selamat hari raya, maaf zahir batin. ni nak tanya, DVD KCB dah keluar ke? kalau ada bleh tolong poskan tak? aku forward ke akaun pay pal kamu.
Iman Aisyah:salam, selamat hari raya juga, maaf zahir batin juga. rasanya belum keluar. sebab sekarang ni baru kuar movie KCB2 kat wayang..jauh tuh nak pos..kalo poskan masa kat kelantan dan ke kelantan juga boleh..?akaun pay pal?cm tak ada je,akaun BSN adalah..=)

sinar salam syawal..salam aidilfitri juga.. :) lma tak siggh sini..refreshg
Iman Aisyah:salam syawal juga!lama xdgr juge..!dah balik mesir ye?cmne masuk semester baru?all the best sister=)

toy tashh!! take caree ~
tasha:take caree~~too!

10 comments:

sinar_islami said...

=) dah balik dah mesir...
duk bwh timbunan buku...
skrg dh klinikal...stat ngan forensik..tak stabil lagi study ni..doakn..akk pun all da best..

Iman Aisyah said...

year bape dah skang..?sya kan..?
duk bwh timbunan buku?iskhh jgn cmtu..susun buku2 sume kat rak..biar kemas n tenang fikiran(akak tak bukak lagi buku)..
oh dah klinikal ke?sama laa.
1st department is Internal medicine..rabu dah oncall.

insyaAllah..stdy hard..biasalah baru balik dari msia, 'JET LAG' lagi..=)

ainko said...

wah, bz btol ye..

Iman Aisyah said...

ain!biasa2 je..
sekarang ni tasha deal dgn real patient, so kena lebih hati2 dan serius..dulu2 deal dgn patung2 je..
doakan tasha!

dah keje ke?katne?

sinar_islami said...

Dah tahun 4...
preclinical dari thn 1-3..
thn 4-6 tu clinical year..so beza skit kot..
hehe..kekadang je tido bwh timbunan..mujur tak lemas..(^_^)
tersusun rapi & kemas je buku2 tu..

wah subjek berat gak tu...Internal Med kami belaja tahun 5 dan 6...Chaiyuk2 kak

Iman Aisyah said...

Internal medicine is the basic of all the disease!
menarik juge!
kita kemaskan niat belajar dan buat betul2!

sinar_islami said...

Baik!!..
Akak ni sntiasa smgt..bgs3..hehe

Iman Aisyah said...

sama2 kita bersemangat!

ainko said...

tasha..belum keje pon..still stadi lg kat bangi..akhir thn ni abes..anyway, gudluck ye!

Iman Aisyah said...

to ain:
oyeke?
tasha ingat dah keje..sebab ramai kwn2 kita dah keje!
goodluck to u too..best of luck k=)