Saturday, October 24, 2009

LOVE IS STILL THERE!



10 comments:

sinar_islami said...

betul2 pengubat hati ni...
mcm tau tau je smlm down...
anywy peringtn dr Allah tu blh dtg dri sesiapa shj =) syukran kak

ps::akak update la lagi..bgi kata2 nasiht..recharge iman ni..

Iman Aisyah said...

kenapa down..?

p/s:insyAllah!sama2 kita ingat mengingati ye..!

sinar_islami said...

biasala kak hidup ni penuh ngan ujian...tak dihampari permaidani merah...
InsyaAllah a little bit ok...

ps:: baiiikk !!

djambu puadovich said...

uish...tu ko ke yg pakai purdah tu?

*insaffff...*

Iman Aisyah said...

to sinar_islami:
hidup yg mendatar tak best kan..?
perlukan sedikit ujian supaya kita lebih kuat!
(samalah kita semua dihadapi dgn ujian dari-NYA)

Iman Aisyah said...

to djambu:
ko rasa aku ke..?
aku rasa mcm tak..hehe=)
tapi aku ada gak picture yg aku pakai mcm kat ats, masa kat umah nurul=)

*sama2lah kita insaf!

nhan said...

huhu...tq...
sangat memerlukan time ni...
banyak dugaan datang tak putus2...
isnin ni plak dah nak exam..
moga kta sntiasa tabah mnghadapi ujian:-)

Iman Aisyah said...

welcome hani!
goodluck!dermato kan..?
do the very best as we can!doa byk2.
insyaAllah akak doakan awak dan semua=)
salam buat semua!

sinar_islami said...

betul...tak best pula cmtu..
Syukran kak..
Nk kuat maka Allah uji..
Semangt!..tak mau sedih2 ni..

Iman Aisyah said...

Bagus2!!
A long journey begin with a small step!