Friday, October 30, 2009

Cinta Seorang Wanita






Assalamualaikum wbt...
Saya nak kongsi video lagu kat atas yang best dengan semua, tadi terjumpa kat youtube...
Tulus je rasa lirik lagu ni..

p/s:untuk semua kawan2 baikku di malaysia dan seluruh dunia(^_^)

Nota**

1)saya tak suka orang 'cakap tak serupa bikin'..we should walk the talk..

2)ada family datang dari Malaysia. Semalam Kak Mira belanja ice cappucino blend, kat J'Co Paris Van Java..at last tak boleh tidur dan ke hospital dalam keadaan mengantuk sebab tidur lambat..
( pegi minum air mocha bella kak Mira jugak(^_^)

3)Dah lama tak pegi jalan2 Paris Van Java(walking distance je dari rumah sekarang)~Malam ni jalan2 CiWalk dan terjumpa crocs kanak2 yg comey utk Iman!

4)Dah 2 minggu di hospital..InsyaAllah nanti akan saya kongsi pengalaman di hospital. Malam sudah lewat!



4 comments:

Balqis Riza said...

salam..

miss u kak..hehe

Iman Aisyah said...

to Balqis:
salam..
miss u too!=)
dulu kalo busan2 terus buleh pegi umah sebelah=)
kalo nk mkn pon sama terus ke rumah sebelah..!
dtglaa bandung..!

pali said...

aa, lagu ni, aku ingat, ada orang rekod lagu ni sendiri.

hurm.. kira ok la. hehe. senikata dia best.

Iman Aisyah said...

to pali:
senikata die best kan!

kwn ko ke yg rekod tu?
(^_^)nak lirik die ada tak?