Sunday, November 1, 2009

Tahniah Hamidah Che Ali

Assalamualaikum wbt..

Tak terlalu lambat mungkin saya ingin berkongsi gambar Emi dan Solah. Walimah Emi yang diadakan pada Hari Raya ke-3 yang lalu di Kuala Terengganu dan pertama kali saya ke Terengganu walaupun Terengganu sebelah saja dengan Kelantan.

Gambar2 yang cantik dari photographer:












Nota**:
1)Kenapa ada tasha dan ninie je? sebabnya hari raya, jadi ninie dan saya yg dekat ni mmg wajib dtg..hehe.

2)Sila lawat web page www.fazrien.com untuk lebih byk lagi gambar2 yg cantik!


4 comments:

S.N.Hazlina said...

owh..amy tu dh kawen ye..best nye..kem slm kat dia ek..hehe..ntah dia igt kt lina lg ke x..
kem slm kat nurul gak & tahniah sbb dh dpt baby, huhuh...

Iman Aisyah said...

insyaAllah Lina akan tasha sampaikan!
hawa,emi n nurul dah walimah..
nnt tasha buat entry psl baby nurul!
baca laa kat blog die, tapi rasa nurul tak upload lagi gmbar baby hana!
comey!

p/s:ingat kot lina..nnt tasha describe2 skit!(^_^)!
tasha tak balik kelantan raya haji..sebab haritu dah lama cuti, baru sebulan kat sini..

n.i.m.y said...

salam..
akak, nak tanya ckit..
ehem2..akak punya turn, bilakah?
nimy xsabar nak turun klate ni.

hehe~

;)

Iman Aisyah said...

to nimy:
Salam..
tadi akak suh bace entry yang atas tuh psl kat RSHS tapi entry ni lak lagi menarik ye!
nak dtg kelate bile2 pon boleh..
jemput2!
(^_^)!