Thursday, November 3, 2011

10


Bismillah, 

Ada orang kata tinggal 10 hari lagi. Saya kata masih ada 10 hari lagi. Ada orang kata tak lama lagi, saya kata masih lama lagi. 

Semoga dipermudahkan semuanya dan segalanya berjalan lancar. 

"SIMPLE YET MEANINGFUL"

PS: **Beautiful moments** pun saya tulis tajuk yang sama, tapi mestilah kat sana lagi detail. 


3 comments:

adaibrahim said...

selamat berbahagia akak...happy for u=)

Iman Aisyah said...

Syukran jiddan! Selamat berbahagia utk Ada juga:)
ps: Bila nak bercerita ni? nak dgr cerita awak?

adaibrahim said...

Kapan2 saja akakku...saya dah tukar jaga, so esok free...hehe...meh la datang beraya kat kosan saya