Wednesday, March 4, 2009

Iman Aisyah

Assalamualaikum wbt

Iman Aisyah adalah nama yang saya gunakan untuk blog,alam maya.Cuma di facebook dan friendster saya menggunakan nama saya sendiri iaitu Natasha A.Hadi.

Maafkan saya tidak memperkenalkan diri saya pertama kali menulis di blogspot ini.Ramai yang ingat saya ni betul-betul nama aisyah.InsyaAllah cuba mengikut teladan dari Aisyah Humaira isteri Rasulullah saw.

Saya selesa menggunakan nama Iman Aisyah.Rasa macam comel dan penuh makna.Pernah ada yang bertanya kenapa?

Saya menjawab,
"Glemer sangat nanti kalo guna nama Natasha.hehe.macam drama Natasha lak."


1.Saya sedang mengantuk tapi memaksa diri untuk menghabiskan tajuk Chronic Kidney Disease.
2.Esok nak kena pegi lab,Alhamdulillah dah start buat untuk thesis.
3.Saya sangat rindu rumah dan makanan ma masak!

3 comments:

FaDhLi aTaRi said...
This comment has been removed by the author.
FaDhLi aTaRi said...

teruskan menulis~ as syadid iman aisyah.

Iman Aisyah said...

to FaDhLi aTaRi:
InsyaAllah..

aku bukan syadid laa!Iman Aisyah yang tegas dalam kelembutan!(~~,)!