Thursday, March 11, 2010

SATU CINTA

Assalamulaikum wbt...

Alhamdulillah..

Saya nak berkongsi sebuah video yang sangat menarik hati saya, sudah lama rasanya tak kongsi video dari youtube ni, terima kasih untuk sha sebab lepas tengok entri latest di blognya sinar islami, terus jatuh hati dengan lagu ni. Selamat mendengar!






~Satu Cinta (star5)~

ku memohon
dalam sujudku pada-Mu
Ampunkanlah
segala dosa dalam diri
ku percaya
Engkau bisa meneguhkan
Pendirianku... Keimananku


Engkau
Satu cinta
yang selamanya aku cari
Tiada waktuku tinggalkan
demi cintaku kepada-Mu

Walau seribu rintangan
kan menghadang dalam diri
ku teguhkan hati ini
hanya pada-Mu
ku pasrahkan

Oh tuhan
Selamatkanlah hamba ini
dari segala fatamorgana dunia

Oh tuhan
Jauhkanlah hamba ini
dari hidup yang sia-sia


Harini iaitu hari khamis, keputusan peperiksaan SPM akan diumumkan. Berdebar pula rasanya saya. Kenapa saya nak berdebar ni?dah lama dah tinggalkan sekolah yang tersayang bumi waqafan:)

Satu2nya adik lelaki saya yang bakal mengambil keputusannya hari ini.

Angah doakan eji dapat yang terbaik macam yang eji nak! insyaAllah, dan dapat sambung belajar macam eji nak juga. Amin.

Doakan adik saya ya semua..Kepada yang bakal mengambil keputusan SPM harini juga saya doakan yang terbaik juga buat anda. Semoga, anda semua berjaya. Di dunia dan di akhirat. Saya doakan yang terbaik.

Segala keputusan adalah yang terbaik daripada
Allah SWT.





2 comments:

sinar_islami said...

yang baik itu hrus dikongsi...
best kan? (^_^)
Selamat menghayati...

Iman Aisyah said...

sungguh best dan lirik die juga bermakna!
Thanx sha (^_^)

Sorry late reply:)