Wednesday, July 8, 2009

Bercuti(^_^)

Assalamualaikum wbt...

Harini saya akan mula bercuti(^_^)!

Saya nak balik Malaysia..Tiket balik baru confirm Isnin lepas...akhirnya balik juga saya!Lama juga cuti kalini...

Bandung-KL 12.25pm

Semalam saya pindah barang2 ke rumah baru yang dekat dengan Rumah Sakit Hassan Sadikin, hospital tempat saya dan kawan2 bakal memulakan hidup baru sebagai Dokter Muda..Alhamdulillah!

Bestnye dapat balik kampung(^_^)!

*Mak, Abah, Along dan kwn2 awal2 lagi dah pesan pakai mask!jaga kesihatan...harap2 temperature saya normal~kalo tak, nanti tak psl2 kena tahan check darah kat airport nanti..


.

Tunggu nak dapat buku ni...(^_^)!


Balik nak cari buku ni...

1)Buat adik2 yang disayangi di Jatinangor: Aiman, Farhana, Faizah, Nazmina, Hanisah, Syamimi, Badihah, Nimy, Afiqah, Huda, Munirah, Tehah~jaga diri!akak nak mintak maaf byk2 sebab tak dapat jumpa semua~InsyaAllah nnt kita jumpa lagi(^_^)!

2)Buat kawan2 rumah Aida, Kem, dan Syaza~Jumpa lagi nanti~Thanx for everything! Siva study hard!(^_^)!

3)Buat jiran sebelah rumah Khairi, Aimi, Farah dan Balqis~Jumpa lagi!Thanx for everything also!

4)Buat adik2 1st, 2nd, 3rd yang tgh ambil exam lagi~Goodluck(^_^)!Jangan sedih2..akak bukan balik terus..nanti dtg lagi..

5)Buat rakan2 yang telah berjaya Tahniah! dan yang belum lagi, insyaAllah boleh2!Saya doakan kita semua berjaya...Ameen.

6)Saya still pakai no lama kat msia(^_^)!mungkin jarang2 online dah sebab nak habiskan masa dengan keluarga tercinta(^_^)jarang balik jadi masa akan digunakan dengan program2 keluarga sebaik mungkin...contact hp saya ye kalo ada apa2.

7)Buat ukhti Aimi--->Klik blog ini anasolehah
sabar dan saya tahu awak sgt2 kuat!insyaAllah saya datang melawat tapi maaf tak dapat pergi terus kena balik rumah dulu..kami disini semua doakan awk(^_^)~!

9 comments:

hawa said...

ha dah balik mesia tu tak reti2 ke singgah kl.. bleh tgk perut mak boyot... jom2!!

khairiFMJ said...

slm..
slmt bercuti..smg bermanfaat..
bestnyaaaaaa.....
k..tq n sorry 4 everything gak for every single moments that we shared together throughout this 3 amazing years...gotto miss you soon..
thank you for being a gud sister to me=] n others as well...
(huhu..tb2 dok speaking plk..haha..lg sng nk express emotion(~_^) )

k..till then..
wish u all d best in what ever you do...
smgt2 selalu..
n smg sentiasa berada dlm acuan Allah dlm setiap perkara..

jumpa lagi dr muda....=]

Iman Aisyah said...

to hawa:

InsyaAllah nntlaa dtg KL, tapi xsure(^_^)td dah call nurul(dpt special skit sbb die mommy to be)hehe=)

ko kena jadi mommy to be gak then dpt lebih perhatian..

mish u hawe!alott!

Iman Aisyah said...

to khairiFMJ:

salam..sedih akak bace ucapan kamu ni..td jumpa awk kejap je sebab xmo sedih2..(pdhal sedih)..kalo2 busan2 dah xleh pegi umah sebelah,xdpt mkn best2,dah jarang2 jugak dapat citer2..xpa2..jarak tak memisahkan kita!thx for being a really good sister also!i learned alott from u too=)thnx for the books and majalah(speaking jugak!)khairi...huhu..

miss u lott..

p/s:kat lcct ni...belajar sepenuh hati nnt buleh cuti sepenuh hati...(^_^)!

Farid Rashidi said...

Salam,

Selamat bercuti dengan pengisian hebat ya!

nhan said...

salam...ingat nk jmp dlu k.tasha sblm balik..huhu..xberkesempatan plak.. nti2 rajin2 dtg umah ktorg taw... hurm..jelesnya akak dah bercuti...besnya... k, take care... doakan ktorg... tq jgk slalu bg smgt n igt ktorg...love u...(^^,)

sinar_islami said...

seronoknya tgk dh bercuti..
:) hidupkn cuti dgn perkara2 yg bermnfaat

Iman Aisyah said...

to Farid Rashidi dan sinar_islami:

TQ..insyaAllah akan dimanfaatkan...tak selalu pulang dan bersama keluarga.

Iman Aisyah said...

to nhan:

salam..ni hani kan?
xpe2 nnt kita jumpe lagi..masa awk akan dtg juga nnt!belajar rajin2 ye..insyaAllah akak sentiasa doakn korang semua..sayang korang sume juge(^_^)!