Friday, December 17, 2010

Rindu (-__-)"

Assalamualaikum wbt

Sekarang rindu masa-masa yang tak sibuk dahulu.

Rindu nak menulis panjang dan rindu nak membaca.

Paling penting rindu dekat orang di rumah malaysia. Rindu Iman yang bulat dengan adik dia yang katanya bulat juga. Kali terakhir jumpa bulan 6 yang lepas. Lama dah ni!

Sebenarnya keluarga baru sahaja datang :) tapi rasa tak lama mereka di sini. Rasa nak suruh mereka tinggal lama-lama.

Oklah tak boleh tulis panjang kena masuk rumah sakit sekejap lagi.

**Inna Ma’al ‘Usri Yusra (Sesungguhnya setelah kesulitan ada kemudahan).

2 comments:

hawa said...

ala bulan satu kan dah nak balik.
aku tak sempat shopping la utk baby. senarai dah panjang dah. uhuhuhu.

Iman Aisyah said...

:)
saja saja nak rindu jugak kat keluarga. insyaAllah balik nanti. nanti nak dekat balik aku tepon ko k :) take care mommy and baby :)