Wednesday, April 22, 2009

Part 2 : 12 April (^_^)!

Assalamualaikum wbt...

Saya(12April),Hasmah(11April),Aiman(30Mac),Huda(tlg pegang kek=)

12 April 2009,Ahad..Saya sangat sukakan tarikh ini dan apabila dikenang kembali banyak kenangan manis pada hari tersebut..Mungkin tak tergambar dek kata2,tapi ~*moment to remember*~

Pagi 12 April:cermin..check kamera(^_^)


Mungkin dah 24 tahun umur dan tak sangka dah setahun dari tahun lepas.
Bak kata Alia dalam ucapan terakhir di Jatinangor,Bandung semasa Majlis Jalinan Mahabbah yang lepas.."..kepada bakal2 jenazah sekalian.. "..terkejut juga saya yang di sebelah Alia,terus saya pandang Alia,dan Alia ulang lagi.."betul kan,bakal jenazah?"..dalam maksud ayat yang terkesan di hati tersebut.Lalu saya mengangguk perlahan2..

"..Terima kasih IMAN.Alhamdulillah anugerah IMAN dan sahabat2 IMAN yang 'comel2' semua..(ucapan ringkas dari saya)..saya ulas sedikit sejarah IMAN.."


Dua orang adik Usrah yg malu2 dan comel2,Hani dan Fana(sgt suka)


Bersyukur saya sentiasa dikelilingi oleh insan2 dan sahabat2 yang luar biasa..(^_^)..
Insan biasa yang sentiasa berusaha untuk kuat dikelilingi insan2 luar biasa yang kuat2 dan sihat.hehe.

Saya kongsikan
..kajian mengenai bulan dan sikap anda, yang telah dijalankan oleh Yang Berbahagia Dato' Dr. Fadzilah Kamsah.http://www.darulnuman.com/mhikmah/bulan.html

APRIL
  1. Sangat aktif dan dinamik.
  2. Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
  3. Sangat menarik dan pandai menjaga diri.
  4. Punya daya mental yang sangat kuat.
  5. Suka diberi perhatian.
  6. Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
  7. Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
  8. Sangat berani dan tiada perasaan takut.
  9. Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.
  10. Emosi cepat terusik.
  11. Cuba kawal perasaan.
  12. Kecenderungan bersifat pendendam.
  13. Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
  14. Kuat daya ingatan.
  15. Gerak hati yang sangat kuat.
  16. Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
  17. Berpenyakit disekitar kepala dan dada.
  18. Sangat cemburu dan terlalu cemburu
Mungkin ada beberapa yang cocok dengan saya ataupun anda2 yang lahir pada bulan April..Hehe..


1)Happy Birthday~semoga beroleh keberkatan umur..Ameen..
2)nak-Bercinta sampai ke syurga!(harap2dibelikan^_^)


3 comments:

nurhaney alang said...

salam..
skali lg..happy besday kak tasya..eh silap, kak tasha..:-)
hope bertambahnya umur, bertambah la amal kita..

p/s- umur da 24 kan? nk kenduri ajak taw adik2 usrah ni :-)
comel? heehe..malu la gmbr tuu..ehe

S.N.Hazlina said...

hepi bday tasha!!
sy pn april gak, heheh...

Iman Aisyah said...

to nurhaney alang:
Salam hani..tq wish sekali lagi.hehe..saje je die nak taip kaktasya..InsyaAllah sama2 kita berusaha menambah amal kita yaa..

umur dah 24?yupp...hehe.InsyaAllah mesti2 ajak korang semua=)Doakn semuanya dipermudahkan Allah pemilik hati2 kita.Ameen.

*its a very sweet memory to be remembered to have sisters like our usrah..(^_^)!


to lina:
thanx lina wish bday!
April jugak eh?hehe..ada tak ciri2 yg kat atas tu?hehe..kelakar2 bace sbb dlm sedar tak sedar ada ciri2 kata atas.