Monday, March 7, 2011

7 Mac 2011: Selamat Hari Lahir ♥

Ciwalk Bandung, Desember 2010

Selamat Hari Ulang Tahun yang ke - 17 adik! 
Sweet 17th Najeeha A. Hadi

Boleh amik lesen kete dah lepas ni=) Angah doakan adik berjaya dengan cemerlang dalam SPM nanti. Dan juga berjaya di dunia & akhirat. Semoga jadi anak yang solehah. Ocu yang baik buat Iman dan Danish Ikram. 

Adik besar dah! Baru saja rasa zaman-zaman adik sekolah rendah. Baru jugak rasa adik datang kisas lawat angah masa angah tingkatan 5. Sekarang adik yang tingkatan 5. Satu-satunya adik yang masih bersekolah. 

Belajar rajin-rajin! Jangan nakal ;)

Adik dan kawam-kawam(sengaja eja jadi m cara adik=)
Tangkuban Perahu, Desember 2010.

**Nota saya:
  • rindu adik dan rumah dan semua orang2 di rumah!
  • Lagu di blog sekarang adalah Barakallahulakuma by Maher Zain, sempena entri di bawah. Lagu yang sama sampai minggu depan sebab minggu depan ada 2 majlis sahabat baik. Seorang sahabat sepermainan sebantal serumah dan sesemuanya lah. Sorang lagi sahabat sekelas sedorm sesekolah sesemuanya juga. InsyaAllah saya akan balik for good tak lama lagi.
  • Banyak kena revise sekarang. Kena korban dalam masa sebulan setengah ni. Doakan saya doakan saya! 

1 comment:

bintang27 said...

amboi.. suke nye jalan...
jalan baik2 jangan sampai tersadung kat bandung