Wednesday, September 1, 2010

Purple Coach

Cantik tak?

Tak pasal2 tak boleh tidur punya pasal saya update blog pasal handbag. hehe. Nak update pasal cerita pun tak berapa nak ada idea malam2.

Purple dan Coach. Sangatlah saya suka. Ya betul ini bukanlah original. Kalau original tak mampu saya nak beli. Ini adalah imitation AAA. Kira kualitinya baguslah. Beg di atas belum lagi berada di tangan saya, saya beli dari nurul. Sila lawat blog sahabat baik saya ni ye--->http://syitomeiayye.blogspot.com/ dan belilah baju baby ataupun apa2 yang berkenan di hati anda.

Nurul kata dalam gambar tak ok sangat beg ni, tapi bila nurul dah ambil dan berada di depan mata. Nurul kata beg ni paling cantik dari segi material dan designnya=)

Yeay! Tak sabar nak dapat beg ni nanti bulan 10. Hawa datang sini bulan 10 dan bolehlah bawak beg kat atas.

**Saya suka purple.

**Hasil dari tak boleh tidur, terhasillah entri handbag pertama=) Saya sudah cuba untuk tidur tapi tak pasal2 banyak pulak dah idea2 dan strategi bisnes yang muncul kat kepala. Ligat pulak kepala ni berfikir. Iskhh..Oklah saya nak tidur dulu. Selamat Malam! 1 September 2010 dah..

2 comments:

sinar_islami said...

saya pun suka purple =)
blh la akak belanja sha..hehe

Iman Aisyah said...

Sama2lah kita suka warna purple=)
Ermm, apa kata Sha belanja akak pulak. hehe